Payday Loans

Kom til inspirationsmøde og ide-workshop på tirsdag den 26. august, hvor du kan høre nyt om de seneste tendenser indenfor udvikling af mikrovirksomhed. Efter en række oplæg vil vi afklare behov og ideer til fælles fremtidig kapacitetsudvikling. Oplæg om nye tendenser og behov:

  1. Selvstændig konsulent, Martin Østergaard fortæller om mega trenden omkring sociale virksomheder som et effektivt redskab for udvikling i syd. Hvilke erfaringer har vi pt. i Danmark, og hvilke kompetencer skal vi skaffe os?
  2. Sekretariatsleder i Dansk Initiativ for Etisk Handel, Hanne Gürtler fortæller om muligheder og udfordringer i partnerskaber mellem virksomheder og NGOer omkring CSR og værdikæder i syd. Hvilke kompetencer mangler danske NGOer?
  3. Seniorkonsulent, Nordeco, Steffen Johnsen fortæller om de udfordringer NGOer har, når de skal hjælpe kooperativer eller spare-låne-grupper, der danner foreninger f.eks. for at få adgang til markeder og ekstern finansiering. Hvad skal NGOer kunne?
  4. Ressourceperson i DFM, Peter Blum Samuelsen fortæller om Civilsamfundspolitikkens meldinger om den private sektor, og hvilke kompetencer danske NGOer har brug for, når de skal arbejde med værdikæder og markeder i syd.
  5. Læringsrådgiver i Folkekirkens Nødhjælp, Simon Skårhøj fortæller om DCA Learning Lab’s erfaringer med bl.a. virtuelle VSLA konsultationer og de mange muligheder, der er for at integrere online læringsaktiviteter i kompetenceudviklingsprojekter.
  6. Andre temaer og forslag fra deltagerne

Efter kaffepause danner vi grupper omkring de forskellige temaer, og vi udfylder et ark til beskrivelse af ”hvad, hvorfor, hvordan”, som skal lede frem mod evt. ansøgninger og udvælgelse af lead organisationer for de forskellige temaer/initiativer.

Tid og sted: 26. august kl. 14:00 – 18:00 hos Folkekirkens Nødhjælp

Tilmelding til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Læs hele invitationen her